Bemutatkozás

A LAMPERT ÉPÍTő ÉS KERESKEDELMI KFT

Cégünket 1996-ban alapítottuk, tulajdonosok Lampertné Cseh Lívia (építőmérnök) és Lampert Zsolt (magasépítő ács-állványozó mester).

Folyamatosan nagy létszámmal dolgozunk. A fizikai és szellemi ütőképesség cégünk meghatározó eleme.

1997-ben Mediterrán Centrum néven építőanyag kereskedést nyitottunk, ahol kezdetektől a tetőmunkákhoz szükséges anyagok forgalmazását végezzük, azonban napjainkra számos termékkörrel bővült kínálatunk. Kimagasló eredményeket értünk el Dörken tetőfóliák és felületszivárgók, CREATON cseréprendszerek forgalmazása területén, stb. Színes üvegtégla, és bitumenzsindely kínálatunk egyedülálló.

A minőségi munkát magas minőségű anyagok beépítésével ötvözzük, ebben a szellemben dolgozunk. Ismerjük és alkalmazzuk a legújabb technológiákat (pl. faanyavédelemben, vagy a hő- és hangszigetelésben), sőt ezek oktatásában is jelentős szerepet vállalunk.

Biztosak vagyunk abban, hogy a cégünk által kivívott elismerésben jelentős részt képvisel a fenti ideológia következetes betartása. Elsődleges célunk, hogy a kezünkből kiadott munka hosszútávon funkcionáljon.

Ehhez azonban elengedhetetlen a tulajdonosi szakértelem. Fontos számunkra és büszkék vagyunk rá, hogy Lampert Zsolt nem csak a kivitelezés koordinálását végzi, hanem igyekszik kézjegyét letenni minden munkánál, így ténylegesen felügyelve, hogy az apró részletek is kifogástalan minőségben készüljenek el.

Munkavezetőink, akik már több, mint 10 éve meghatározó tagjai csapatunknak, azonosultak a cég filozófiájával. Önálló munkájukkal, szakmai tapasztalatukkal, tudásukkal nagy értéket képviselnek számunkra.

Együtt, csapatban, felkészülten várjuk az újabb kihívásokat!